Gastenboek

Jessica Alberts
28-07-20 15:54:51
3 jaar geleden kregen wij onze eerste Cheetoh. We waren meteen gecharmeerd van zijn karakter want dat verschilt echt van de gewone kat. Mijn 2 ‘gewone’ katten moesten ook erg aan hem wennen. Er moest echt nog een Cheetoh bijkomen. Zo kwamen we terecht bij Stephanie. Ze had net een nestje met een katertje dat net even een ander kleurstelling heeft als onze Cheetoh. Na Stephanie gesproken te hebben hoefde we niet langer na te denken. Het voelde meteen vertrouwd. We zijn heel erg blij met haar. Ze heeft nog meer informatie over de Cheetoh gegeven dan we al wisten. Ze heeft ons goed op de hoogte gehouden over de voortgang van ons toekomstig katertje en we mochten meerdere keren komen kijken. Ook is ze altijd beschikbaar voor vragen. Chester en Floki zijn nu dikke maatjes. Super blij dat we bij deze Cattery terecht zijn gekomen.
Miriam Hoogland
29-04-20 15:39:04
Ik heb het ras Cheetoh in 2013 of 2014 leren kennen en was direct aangetrokken door hun prachtige pelsjes en geweldige karakter. Spot is in 2015 bij mij gekomen en zodra ik haar zag, was ik verkocht. Stephanie heeft een leuke cattery, ik mocht meerdere keren langskomen om mijn Spot te zien opgroeien en ze staat altijd klaar wanneer je vragen hebt, ook als je poes/kater al langere tijd hebt. Haar huis is ingericht op de katten, waar ze de eerste maanden ook opgroeien. Mijn Spotje liet direct haar sociale karakter zien door vanaf dag 1 mij en mijn oudere poes Venco te benaderen. Sinds 2017 hebben zij gezelschap van Simba, die zijn Cheetoh genen eer aan doet met zijn lieve, zorgzame karakter. Geniet nog steeds elke dag van ze
Laurie Endenburg
28-04-20 13:36:08
Wij hebben 2 cheetoh's van Royal Spotted Cats! Een mannetje en een vrouwtje uit hetzelfde nest van 2018. Na onze eerste kennismaking met dit ras, en de omschrijving ervan die wij van Stephanie hebben gekregen waren wij eigenlijk meteen verkocht. In eerste instantie wilde wij graag 1. Stephanie adviseerde toch om een soortgenoot of een ander sociaal huisdier erbij te hebben met hetzelfde energie level. Hierna zijn wij toch thuis gekomen met 2 fantastische kittens. Wij zijn heel blij met het advies van Stephanie en nog steeds hebben wij zo nu en dan goed contact. De katten stuiven regelmatig flink door huis, en maken dagelijks gebruik van een wiel om in te rennen! Zoals hier omschreven zijn het hele aanhankelijke, speelse, lieve en sociale katten. Ze zijn altijd bij ons in de buurt en genieten van alle aandacht! Wij raden deze cattery heel erg aan. Alles gebeurd netjes, uit liefde voor de dieren, staat altijd voor ons klaar en het zijn ontzettend mooie katten met een fantastisch karakter!
Amber Clabbers
27-04-20 20:53:04
Wij hebben 2 cheetoh‘s van Royal Spotted Cats. We waren op zoek naar katten die erg sociaal zijn van nature, niet nerveus, en van spelen houden. Ook omdat we 2 kinderen hebben. Voor mij was het vooral belangrijk dat ze sociaal genoeg zijn om een fijne band mee op te bouwen. Zo kwamen we bij de Cheetoh. Prachtig wild van buiten en heel speels en lief en sociaal qua karakter. Wij kregen van de Cattery het advies ervoor te zorgen dat er een speelkameraad aanwezig is in de vorm van een ander sociaal dier of andere kat in dezelfde leeftijd. Daarom hebben we uiteindelijk een broertje en een zusje uitgekozen. En dat was precies juist om te doen. De twee hebben een behoorlijk energie niveau (zelfs nadat de kids met ze gespeeld hebben) en houden elkaar lekker bezig. Ze zijn echt dol op elkaar en zijn heel vaak bij elkaar in de buurt te vinden. Je merkt gewoon dat ze echt dat contact nodig vinden. Qua binding met ons is het ook geweldig. De kater ligt vaak en graag bij de kinderen en gaat ‚s avonds met ons mee naar boven, de poes is mijn meisje en is altijd wel ergens bij mij in de buurt te vinden. Kortom we hebben twee prachtige lieve huisgenoten erbij. Het advies van Stephanie was erg welkom en nog altijd staat ze met raad en daad voor ons klaar. Men merkt echt dat ze dit vooral doet uit liefde voor de dieren en daardoor ontstaan er prachtige Cheetoh katten uit haar cattery!
Marjolein Kielman-Vos
07-04-20 12:30:49
Mijn twee katten de broertjes James en Billy zijn geboren in juni 2019.Vanaf 4 oktober 2019 wonen ze bij mij.Afgezien dat mijn twee jongens bijzonder mooi zijn hebben zij een geweldig karakter. Ze zijn enorm lief,en geweldig met kinderen.Ook de begeleiding voor en nadat de katten bij mij zijn komen wonen was fantastisch!
Ik was altijd welkom om naar hen te komen kijken en als ik vragen had toen ze eenmaal bij mij woonden mocht ik altijd bellen.Toen zij de leeftijd van 14 weken hadden bereikt mochten zij het ouderlijk huis verlaten.Stephanie kwam ze zelf brengen en is een hele tijd gebleven om ze te laten wennen. Getooid met een leuk kattententje,­,vitamines,­speelgoed en voer voor 1 week werden ze naar hun nieuwe huis gebracht.Inmiddels zijn James en Billy al flinke jongens geworden die heel graag spelen maar ook graag knuffelen.Kortom,ik heb nog geen minuut spijt gehad dat deze twee uitermate gesocialiseerde katten deel uitmaken van mijn gezin.

Marjolein Kielman-Vos